Care1

Service under COVID-19

FAQ

Verkstedet vårt holder fortsatt åpent. Butikken følger myndighetenes restriksjoner, og kan derfor til tider være stengt. Gå til butikksiden for å se oppdatert informasjon om åpningstider for butikken.

Support avdelingen vår er fortsatt åpen for henvendelser Man-Fre 09-11 og 12-15

Siden verkstedet holder åpent, vil de fortsette som før. Dersom butikken er stengt, kan vi enten sende enheten tilbake til deg, eller så må du kontakte oss på forhånd så vi kan sikre trygg utlevering.

Du oppretter en servicesak i vårt servicesystem, her.

Du finner en oversikt over alle våre butikker i Norden her. Her finner du også åpningstider og kontaktinformasjon til hver enkelt butikk.

Du vil fortsatt bli tilbudt lånetelefon ved innlevering av service. Merk dog at vi kun har et begrenset antall.

Vi selger ikke produkter online, kun i våre fysiske butikker. Det er fortsatt mulig å handle i butikkene som er åpne.

Det vil kun være én kunde av gangen som får adgang til butikken. Dette skjer utelukket med krav om munnbind. Du kan lese mer om hvordan vi håndterer COVID-19 på denne siden.

Du kan fylle ut kontaktskjema her, eller sende oss en e-post på info@care1.nu.

Dersom reparasjonen din er dekket av garanti eller reklamasjonsrett så betaler man ikke for frakt. Dersom den ikke er dekket, må man betale for frakt til og fra butikken.

Generell COVID-19 informasjon

Vi har endret måten service saker håndteres på – som betyr at alle innleveringer vil bli desinfisert før en reparasjon blir påbegynt.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å følge regjeringens retningslinjer, og vi setter utrolig stor pris på deres samarbeid i denne situasjonen. Hjelp oss med å passe på dere selv og hverandre! Les mer om COVID-19 her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Skriv til oss

    Loading...