Care1

Om Care1

Hvem er vi?

Care1 er en ledende servicevirksomhet innenfor reparasjon av mobil-produkter.  Vi er en Apple autorisert service partner, og vi er også Huawei sertifisert i våre naboland. Alle reparasjoner vi utfører bevarer garantien din og foretas kun med originale reservedeler av utdannede, profesjonelle teknikere. Produktet ditt er i gode hender hos oss. Vi har troen på at personlig service gir glade kunder, så vi er med deg fra du leverer produktet inntil du får det tilbake.

Vi løser alle dine problemer

Har du et defekt produkt som ikke lenger er dekket av garanti eller reklamasjon, er du fortsatt velkommen til å kontakte oss. Vi kan foreta en undersøkelse av produktet og tilby en pris på reparasjon.

Dersom en reparasjon ikke er dekket av garanti eller reklamasjon, vil vi gi et skriftlig tilbud på reparasjon. Hvis du godkjenner, blir reparasjonen påbegynt.

Forsikring

I Care1 er vi spesialisert på å håndtere forsikringssaker, så produktet ditt er i sikre hender. Vi har samarbeid med flere forsikringsselskaper, som vil henvise deg til oss ved skade.

Alle våre teknikere er utdannede og sertifiserte i produktene som de håndterer. Denne utdannings-prosessen er løpende og fortsetter når det kommer ut nye produkter. Dette sikrer deg ekspertise innenfor ditt spesifikke produkt, og du kan derfor trygt søke råd og veiledning hos oss. Alle reparasjoner utføres i ESD (antistatisk) sikrede områder. Alt dette er for din trygghet, og for at produktet ditt skal håndteres sikkert og korrekt mens det er hos oss.

Har du forsikring hos en av våre samarbeidspartnere og får en skade, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt og få et skadenummer. Hvis du tar med deg dette, samt det skadede produktet ditt, vil vi håndtere saken videre. Du kan også velge å sende inn produktet ditt.

Vi reparerer på garanti

I Care1 håndterer vi garanti og reklamasjonssaker på mange kjente merker. Det gjelder alt fra mobiltelefoner til nettbrett, datamaskiner, hodetelefoner og tilbehør.

Ofte kan du spare tid ved å levere inn ditt defekte produkt direkte til oss. Da slipper du tiden det tar å sende til og fra verksted. Det kan dog være tilfeller hvor reklamasjon må søkes om hos forhandleren hvor produktet er kjøpt.

Garanti og reklamasjon reparasjoner utføres og returneres uten kostnader for deg som sluttkunde.

Bedrifter

Care1 håndterer service for mange bedrifter som prioriterer kvalitet og fagkunnskap når de skal ha undersøkt og reparert deres elektronikk. Vi tilbyr en rekke bedriftstjenester som er utviklet for å gjøre hverdagen enklere for både bedriften og deres medarbeidere.

Care1 har som autorisert servicepartner for mange av de kjente merkene den rette erfaring og verktøy for å ta en grundig feilsøking av din enhet. Vi feilsøker alle enheter etter produsentens retningslinjer og din feilbeskrivelse og kan gi en utfyllende tilbakemelding om konstaterte feil på din enhet.

Kontakt oss for en uforpliktet dialog rundt hva vi kan gjøre for din bedrift – uansett størrelse eller produktmerke.

Loading...