Care1

Care1 Bedriftsavtale

Vi håndterer volum fra hele landet – og i Norden

Å inngå en bedriftsavtale med Care1 kommer med flere fordeler. Du får en kompetent og profesjonell servicepartner som er ansvarlig for reparasjon og service av bedriftens mobiltelefoner og datamaskiner.

Du trenger ikke å være i nærheten av vårt verksted for å få produktet ditt reparert. Med vår online serviceportal kan du enkelt registrere og sende inn ordre, og få de ferdig reparert tilbake. Vi har også nordisk tilstedeværelse, med flere verksteder i Danmark og et i Sverige.

Autorisert - hvorfor er det viktig?

Vi er Apple og OnePlus autorisert servicepartner i Norge, og Sony og Huawei autorisert i Norden. Men hvorfor er det viktig å være autorisert?

Man kan enkelt få en uautorisert reparatør til å bytte en skadet skjerm, et batteri, eller fikse andre feil på produktet. Det kan også i flere tilfeller være billigere. Men sammenlignet med autorisert reparasjon, er det også flere ulemper:

Ved uautoriserte reparasjoner bryter man produsentens garanti, og det brukes ofte uoriginale deler. Det kan skape utfordringer senere dersom produktet skal repareres for en feil under garanti. Man kan heller ikke garantere at delene som blir brukt har samme kvalitet og levetid som en original del.

Ved en autorisert reparasjon brukes kun originale reservedeler og vi følger produsentens krav og retningslinjer. Dette sikrer kvaliteten og levetiden på produktet, og du beholder garantien på produktet.

Totalløsninger for Bedrift

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere. Derfor tilbyr vi totalløsninger, slik at du kan få produktene dine reparert på ett sted.

Dersom du skal sende inn flere saker over tid og trenger et system for å håndtere bedriftens defekte produkter, ta kontakt med oss for å få opprettet en bedriftsavdeling. Din bedrift vil da få tilgang til en egen avdeling i vår online serviceportal hvor man bl.a. får følgende muligheter:

• Administrering av egne brukere
• Full oversikt over bedriftens reparasjonsordre
• Kommunikasjon direkte med verksted på hver enkeltordre
• Integrert logistikkløsning for oppretting av sendinger til verksted

Og mye mer. Løsningen kan tilpasses til en viss grad for å møte de fleste behov.

Vær miljøbevisst og bidra til et bedre klima

Produksjon av ny elektronikk slipper ut en enorm mengde CO2. Det er en av de store synderne når det kommer til global oppvarming. Reparasjon av elektronikk er derfor en viktig faktor for gjenbruk og sørger for at produktet lever så lenge som mulig, før det blir byttet ut.

Hvis du velger en bedriftsavtale med oss og får reparert elektronikken din, vil du aktivt bidra til å redusere verdens CO2 -utslipp.

Du sparer klimaet i gjennomsnitt 386 kg CO2 ved f.eks. å få reparert en bærbar datamaskin i stedet for å kjøpe en ny. Dette tilsvarer å kjøre en bil som bruker fossilt drivstoff i ca. 15 timer uten stopp.

Vi håndterer de fleste kjente produsenter

Vi håndterer reparasjon på de fleste kjente produsenter, uavhengig av størrelsen på bedriften din. Alt du trenger å gjøre er å sende inn produktene, så håndterer vi resten. Du blir kvitt bryet med å håndtere de defekte produktene, og kan bruke tid på det som er viktig for din bedrift.

På merker hvor vi ikke er autorisert selv, har vi avtaler med andre autoriserte serviceleverandører og kan ta imot og håndtere saken for deg. Om du er usikker på om vi håndterer et spesifikt merke, ta gjerne kontakt.

Reparation af Lenovo computer hos Care1

Profesjonell og erfaren partner for dine reparasjoner

Vi er til stede både for små og store bedrifter som leter etter en profesjonell og erfaren partner innen elektronikk reparasjon.

Hvis du er en liten bedrift, er vi ansvarlig for å håndtere dine ansattes produkter når de må repareres – men du bestemmer reglene. Skal vi kontakte sluttbrukere, eller ha en bestemt kontaktperson? Skal det være en maksgrense for reparasjon? Skal bare garantisaker håndteres? Osv. Avtalen tilpasses til dine ønsker og behov.

Hvis du er en stor bedrift med mer omfattende behov og egne systemer for håndtering av defekte produkter, kan vi tilby muligheter for integrering mellom IT-systemene våre. Dette sikrer en fleksibel løsning uten store endringer i deres ansattes daglige arbeid, og man unngår dobbeltføring i flere systemer og potensielle feil det medfører.

Kontakt oss for en uforpliktende dialog

En bedriftsavtale med Care1 er tilpasset dine ønsker og behov. Alle våre bedriftsavtaler er individuelle, og du får den beste løsningen for din bedrift. Det spiller ingen rolle om bedriften er liten eller stor.

Vil du høre mer om hva det betyr for deg å inngå en bedriftsavtale med Care1? Kontakt oss på info@care1.nu for en uforpliktende dialog.

Care1 iphone reparation
Loading...