Care1

Mac reparasjon

reparert din Mac

Care1 er en av Apples største servicepartnere i Norden. Vi tar også i mot andre merker, som f.eks Samsung og Huawei. Vi utfører alltid hurtig reparasjon av ditt produkt. Hvis du vil unngå ventetid i butikken, så kan du bestille tid på forhånd. Du kan også alltid sende produktet inn til oss via post, så får du det tilbake når det er ferdig reparert.

Vi bruker kun originale reservedeler når vi reparerer dine produkter, uansett hva det er. Dette for at du skal få den beste kvaliteten, og for at produktet skal holde lenger.

Care1 reparerer Huawei laptops

Behold din garanti

Når vi utfører reparasjoner på dine produkter beholder du alltid din garanti, fordi vi kun bruker originale reservedeler.

Bestill tid!

Hvis du vil reparere din Mac, kan du alltid bestille tid til reparasjon hos din nærmeste Care1 butikk. Vi står for hurtig behandling, så du unngår å bruke unødvendig tid på å vente på din reparasjon. Du kan både sende inn eller levere i din nærmeste Care1 butikk. Vil du ha rask behandling, er det lurt å bestille tid i forveien.

Har du en defekt Mac som ikke lenger er dekket av garanti eller reklamasjon, er du fortsatt velkommen til å kontakte oss. Vi kan foreta en undersøkelse av produktet og tilby en pris på reparasjon.

Skriv til oss

    Loading...