Care1

Care1 Aarhus

Care1 Aarhus

Åpningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Stengt

Adresse
Sønder Allé 16-18, 8000 Aarhus C

Kontakt Care1 i Aarhus

  Om Care1 i Aarhus

  Reparasjon av smarttelefon, data og nettbrett

  Hos Care1 i Århus reparerer vi data, nettbrett og smarttelefoner. Vi håndterer service på alle kjente merker, som Apple og Huawei, og ligger like ved Salling og Strøget i indre Aarhus. Hvis du for eksempel har behov for å reparere en skjerm, uansett om det er Apple, Huawei eller et annet merke, så fikser vi det raskt for deg. Vi fikser også andre typer reparasjoner på dine enheter. Hos Care1 i Aarhus er vi spesialisert på iPhone, Macbook og iMac reparasjon samt iPad ombytte, men vi håndterer også andre typer smarttelefoner, datamaskiner og nettbrett. Hos Care1 i Aarhus får du topp service og reparasjon like ved Salling og strøget, hvor vi både har walk-in service og online tidsbestilling, så du slipper ventetid. Vi tilbyr også lånetelefoner, men ring gjerne på forhånd slik at vi kan klargjøre en for deg. Det er forskjellig fra avdeling til avdeling hvilke lånetelefoner vi har tilgjengelige, så hvis du for eksempel vil låne en iPhone eller en Huawei smarttelefon, kontakt oss på forhånd.

  Apple reparasjon – iPhone, iMac & MacBook reparasjon

  Hos Care1 i Aarhus er vi autoriseret Apple servicepartner. Vi er Apples største servicepartner i Danmark og har utdannede teknikere i alle Apple produkter, om det så gjelder iPhone, Macbook, iMac eller iPad. Vi utfører ikke reparasjon på iPad, men ombytte. Ellers fikser vi både ødelagte skjermer, væskeskader eller hva det måtte være. Vi ligger like ved Salling i indre byen, sentralt lokalisert så du raskt kan komme innom vår butikk. Du kan droppe innom, eller bestille tid online på forhånd, så står vi klare til å motta deg og du slipper kø.

  Huawei reparasjon

  Vi reparerer gjerne også din Huawei enhet hvis uhellet skulle være ute. Vi utfører reparasjon både på Huawei telefoner og datamaskiner. Generelt reparerer vi alle type enheter, for eksempel alle kjente telefon merker og datamaskiner. Hvis du er i tvil om din enhet kan repareres kan du alltid ringe oss for veiledningen, så finner vi sammen frem til den beste løsningen for deg.

  Care1 Århus – Alltid klar til å hjelpe med din reparasjon

  Hos Care1 i Århus står vi alltid klar til å hjelpe deg med reparasjon av din enhet. Vi er her for å hjelpe deg, så du kan komme raskt i gang med din enhet igjen. Vi reparerer alle kjente merker, og alle typer enheter – fra iPhone, til datamaskiner, smarttelefoner og Macbook.

  Loading...