Care1

Care1 København

Care1 København

Åpningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Stengt

Adresse
Sankt Peder Stræde 49, 1453 København K

Kontakt Care1 i København

  Om Care1 i København K

  Reparasjon av Apple enheter i København

  Hos Care1 er vi autorisert servicepartner til kjente merker som bl.a Apple og Huawei. Har du vært uheldig og har din mobil eller datamaskin behov for en gjennomgang, så dropp innom Care1 i København, hvor våre ansatte står klar til å reparere alle dine enheter. Kom innom butikken i København og få en gjennomgang av dine Apple enheter. Hos Care1 er vi autorisert Apple servicepartner og våre teknikere er utdannet i å reparere iPhone og MacBook. Derfor bruker vi i Care1 kun originale reservedeler, så du beholder garantien på dine Apple produkter. Skal du ha en ny skjerm, nytt batteri eller ønsker du å bytte dine gamle Apple enheter til nye, så kom innom butikken i København K.

  Reparasjon av Huawei enheter i København

  Har uhellet vært ute med din Huawei enhet, så kom innom Care1. Vi reparerer alle dine Huawei enheter – både smarttelefoner og nettbrett. Vi er autorisert Huawei servicepartner, du kan derfor trygt levere inn dine Huawei enheter hos Care1 i København K. Er du i tvil, eller hvis du har spørsmål så ta kontakt med Care1 København for mer informasjon.

  Bytt til nytt

  Hvis din smarttelefon, MacBook eller iPad trenger nytt liv, så kom innom Care1 København. Her betaler du en lav ombyttepris, uansett om din brukte MacBook eller smarttelefon fungerer eller ikke. Det eneste kravet, er at enheten må være i én del. Datamaskinen, nettbrettet eller telefonen må gjerne ha væskeskade, knust skjerm eller dårlig batteri. Det betyr ikke noe for prisen, den er den samme.

  Besøk Care1 København

  Hos Care1 i København håndterer vi reparasjon av datamaskiner, mobiler og nettbrett. Butikken ligger på Sankt Peders Stræde i København K. Det er enkelt å komme til og fra butikken på fots eller med offentlig transport. Bestiller du tid online til skjerm skifte, unngår du å måtte vente i kø, og reparasjon på din mobil eller datamaskin blir vanligvis påbegynt med en gang.

  Loading...