Care1

Reparasjon av andre merker

Reparation af Lenovo computer hos Care1

Andre merker

Vi reparerer mange kjente merker innenfor telefoner, datamaskiner, nettbrett, hodetelefoner osv. Du kan forhåndsbestille tid via vårt online booking system i din nærmeste Care1, så du unngår unødvendig ventetid. Mangler du svar på spørsmål rundt ditt defekte produkt, er du velkommen til å kontakte oss!

Finn din nærmeste Care1

Har du et defekt produkt som ikke lenger er dekket av garanti eller reklamasjon, er du fortsatt velkommen til å kontakte oss. Vi kan foreta en undersøkelse av produktet og tilby en pris på reparasjon.

Dersom en reparasjon ikke er dekket av garanti eller reklamasjon, vil vi gi et skriftlig tilbud på reparasjon. Hvis du godkjenner, blir reparasjonen påbegynt.

Om reparasjon av andre merker

Reparasjon av alle merker hos Care1

Hos Care1 håndterer vi de flere kjente merker innenfor telefon, nettbrett, datamaskiner mm. Vi tar i mot din Motorola, Oneplus, Sony og mer med et smil – uansett om du har en knust skjerm, væskeskade, trenger batteriskift eller annet. Vi og våre samarbeidspartnere bruker kun originale reservedeler, så du beholder din garanti og reklamasjonsrett. Bestill tid online til reparasjon av din enhet og slipp unødvendig ventetid.

Har du spørsmål rundt reparasjon av et merke, er du velkommen til å kontakte oss eller besøke din nærmeste butikk.

Priser på reparasjon

Prisen på din reparasjon avhenger av forskjellige faktorer, for eksempel hvor uheldig du har vært. Holder det med å skifte skjermen, eller må batteriet eller rammen skiftes også? Derfor er du alltid velkommen til å kontakte Care1 eller besøke oss. Så kan en tekniker gå igjennom din enhet, foreta en diagnose og gi en god pris på en eventuell reparasjon.

Væskeskade, skjerm-og batteriskift

Hos Care1 håndterer vi det meste, uansett om du har hatt væskeskade eller har bruk for en ny skjerm eller et nytt batteri. Et skjermskifte kan vanligvis utføres samme dag, og du kan forhåndsbooke tid online så du slipper unødvendig venting. Opplever du periodiske feil med produktet ditt? Kom innom så hjelper vi deg med feilen. I mange tilfeller kan vi ganske raskt lokalisere og reparere feilen, så du er raskt på vei igjen.

Garanti og reklamasjons- reparasjoner

I Care1 håndterer vi garantireparasjoner på mange kjente merker. Hvis produktet ditt ikke lenger er dekket av garanti eller reklamasjon, sender vi et skriftlig tilbud på reparasjon. Hvis du godkjenner, begynner reparasjonen så snart som mulig.

Loading...