Care1

FAQ

Ofte stilte spørsmål

På iPhone finner du ditt IMEI nummer i Innstillinger – Generelt – Om. Hvis telefonen ikke går på, kan du finne det nederst på baksiden av telefonen på iPhone 6 eller eldre, eller på SIM kort skuffen på iPhone 6S og nyere.

På andre merker kan det variere. Sjekk baksiden av telefonen, SIM kort skuffen eller hvis telefonen går på og har Android kan du se inne på Innstillinger – Om telefonen

Alternativt:
På de fleste enheter kan IMEI nummeret finnes ved å ringe *#06#. I de fleste tilfeller vil det ikke være nødvendig å trykke på “Ring” knappen før vinduet med IMEI nummeret kommer opp.

Det kommer ann på modellen og hvorvidt reparasjonen er mulig. Du kan lese mer om prisene på de forskjellige modellene her.

På “Min side” kan du følge din servicesak fra A til Å. Fra den er innlevert eller sendt, til den er ferdig reparert og returnert eller utlevert. Følg denne linken for å se status på din servicesak.

Det kommer ann på modellen samt hvilke deler som skal skiftes. Du kan lese mer om våre priser på reparasjon av Huawei her.

Følgende punkter bør alltid gjøres før innlevering av et produkt:

  • Slå av Finn min Enhet (Finnes under iCloud)
  • Foreta en sikkerhetskopi av innholdet ditt
  • Ta med kvittering til produktet

Ved innlevering vil du bli tilbudt en gratis lånetelefon. Dette gjelder uansett om du leverer en Apple eller Android enhet.

Merk at vi har begrenset antall i hver avdeling. Hvis du ønsker å vite om vi har en lånetelefon klar til deg, er du velkommen til å kontakte oss.

Det kommer ann på hvilken modell det dreier seg om og omfanget av reparasjonen. Hvis det er snakk om en reparasjon som er utenfor garanti eller reklamasjon så vil du motta et skriftlig prisoverslag før reparasjonen påbegynnes. Du kan lese mer om reparasjon av MacBook her.

Hvis du blir møtt av et hengelåssymbol under oppstart av din MacBook, betyr det at Firmware Passord er skrudd på. Den krever da passordet som ble laget når det ble skrudd på. Hvis du har glemt dette passordet, kan du henvende deg til nærmeste Care1 butikk og våre medarbeidere kan hjelpe deg med å låse den opp igjen.

Det er viktig at du tar med original kvittering og gyldig legitimasjon med bilde ved henvendelse rundt fjerning av Firmware passord.

Loading...