Care1

Care1 Rødekro

Care1 Rødekro

Åpningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Stengt

Adresse
Kometvej 16, 6230 Rødekro

Kontakt Care1 i Rødekro

  Om Care1 i Rødekro

  Reparasjon av mobil og smarttelefon

  I Rødekro ligger Care1’s hovedkontor. Care1 er en av Danmarks ledende virksomheter innen reparasjon av mobil, datamaskiner, nettbrett og IT. Care1 er Apples største servicepartner i Danmark, og du kan få reparert alt fra skjerm til batteri på din MacBook og iPhone hos Care1. Skal du ha reparert din mobil eller smartphone, så er Care1 din foretrukne partner. Vi håndterer alle mobiler og smartphones med originale reservedeler. Få skiftet skjerm, batteri eller bakglass, så er mobilen din ofte så god som ny igjen.

  Reparasjon av data og MacBook

  Skal du ha reparert din datamaskin eller MacBook, så kan du bestille tid hos Care1 Rødekro. Vi gir rask service, så du unngår lang ventetid. Hvis garantien på din datamaskin eller MacBook har løpt ut så kan våre teknikere stille en diagnose og komme med en pris på reparasjon.

  Apple og Huawei servicepartner

  Hos Care1 Rødekro er vi autorisert Apple og Huawei servicepartner. Det betyr at våre teknikere er utdannet i å reparere din iPhone, MacBook, smarttelefon eller nettbrett med originale reservedeler og etter Apple og Huawei’s retningslinjer. Det er en trygghet for deg, så du vet at produktene beholder samme høye kvalitet.

  Hvorfor velge Care1?

  Du velger Care1 fordi vi reparerer det meste. Vi utfører rask reparasjon av dine enheter, og hvis du vil unngå ventetid, kan du forhåndsbooke tid online. Hos Care1 benytter vi kun originale reservedeler når vi reparerer dine enheter, så du beholder den samme høye kvaliteten og produsentgarantien. Vi har mange kundeanmeldelser, hvor du bl.a kan lese om tilfredsheten med våre serviceorienterte ansatte, raske reparasjoner og hyggelig betjening.
  Hos Care1 tror vi på god service, og vi tar deg igjennom hele prosessen, fra du leverer inn enheten til du står med den i hendene igjen.

  Loading...